Kamala olo ja yöllä oli kuumetta. Illalla menin nukkumaan jo puol yhdeksältä ja en jaksanu edes käydä suihkussa, pestä hampaita tai edes vaihtaa univaatteita tai pestä meikkejä. Pää särkee saatanasti ja en voi vieläkään mennä yksin vessaan ja liikkua. Siksi tänään salaa kävin kerran ja tein 30punnerrusta ja 60 kyykkyä. Toivottavasti jaksan ja pystyn vielä enemmänkin. Tänään luulen, etten jaksa laittaa ylös erikseen syömisiäni ja liikkumisiani. Muutenkin syömiset on aina aika samoja, koska pitää mennä listan mukaan.
Nyt kohta kyllä menen suihkuun ja joku idiootti tulee sinne verhon taakse vahtimaan, etten vain jumppaa, argh. Hiukset on täynnä hilsettä ja ihan likaset ja siksi pitää jaksaa seisoa suihkussa edes hetki. Ja äsken oli mahatauti..Kaikki tulee liian samaan aikaan.
Ja nyt katson telkkarista vaan jotain tyhmää lastenohjelmaa "Sakke". Oon katsonut tätä joku vuosi sitten todella innokkaasti, mutta enää ei oikeen lastenohjelmat kiinnosta, muutenkin oon nähnyt jo nämä kaikki jaksot. Ja teitähän kiinnostaa aika, jolloin olin vielä mammutinpi kuin nykyään..Tänään painoin jonkun 45kiloa ja olen 165cm8( Pakko purkaa jonnekkin ja, kun täällä saa esiintyä nimettömänä.