Aloitin kirjoittamaan päiväkirjamaisia kirjoituksia pieneen vihkooni, ruoasta ja mielialastani ja aika paljon kaikesta, mitä tännekkin olen ennen laittanut. Ehkä jopa tarkemmin. Kopioin ne suoraan tänne aina edellisen päivän kirjoitukset seuraavana päivänä, kun aloittelen kirjoittelemaan uutta. Päätn tehdä näin, koska koneella pää alkaa särkeä ja haluan jotain tekemistäkin joskus öisin, kun tällä osastolla ei saa olla koneella.

Olin muuten Sauna Open Airissa kaverini kanssa ja näin Bodomin, oli aivan helvetin mahtava! Sitä ei voi sanoin kuvata, varsinkin alussa, kun Allu tuli lavalle. Ja kun näin Jannenkin koskettimien takana aloin jo uskomaan, että se on todellista ja siltikin tunne, ettei se olisikaan todellista valtasi mut. Mutta oli niin mahtavaa, etten pysty sitä sanoiksi pukemaan, se täytyy itse kokea. Olin aika edessä, lavalle ehkä viisi metriä8) Näin ainakin hyvin.

Kotona en syönyt oikein mitään, oli todella ihanaa ja perhe ei pakottanut syömään, vaan ne kuulemma ymmärtää, etten voi tälle mitään. Painoin aamulla muuten meidän vaa'an mukaan 43.9. Saa nähdä, mitä huomenna osaston vaaka näyttää painoksi. Ja taas verikokeet.