Maha murisi melkein koko ajan ja tunsin ihanan tyhjyydne tunteen. Verensokerini oli luultavasti alhaalla, koska usein pyörrytti, oksetti, heikotti ja väsytti. Kun tulin sairaalaan piri syödä vispipuuroa ja näkkileipä, juoda mehua. Sen jälkeen oli fyysisesti parempi olo, mutta henkinen puoli muistutti siitä, että haluan vain nopeasti kuluttaa sen kaiken. Nopeasti! Etsion tietoa terveellisestä ravinnosta ja toivon todella, että ne huomenna alkavat valmiit ateriat ovat terveellisiä ja monipuolisia. Kaloreita silti aina saman verran, nyyh >8(

Söin iltapalalla näkkärin ja ruisleivän. Ne oli ihanan makuisia ja ainakin tunsin maistaneeni vähäkalorisuuden ja terveyden. Kun join sokerista mehuakin, olo parani eikä hetkeen heikottanut. Tuli kyllä huono omatunto mahan täynnä olemisesta. Olen käynyt paljon nettisivuilla lukemassa terveellisyydestä ja yritän mielessäni noudattaa terveellisyyttä. Ja pakollista liikuntaa tietysti edelleen!

Illalla:

Toivottavasti ne tarjottimet on tehty monipuolisesti ja lautasmallin mukaan. Tekisi mieli taas lukea KG:tä ja Fitnessiä, koska ei ole muuta siihen aiheeseen liittyvää lehteä, mutta en halua elämäni pyörivän vain ruoan, terveellisyyden ja painonhallinnan ympärillä. Ehkä olisi vain paras alkaa nukkua, kun ne tulee aamulla kuuden aikaan taas herättämään ja laittavat emlan. Hmm, alkaisinko tehdä omaa lehteä? Sanokaa te, en osaisi kyllä kirjoittaa ja aihett olisivat varmasti tylsiä... Jotain uutta haluaisin kehitellä, jotain, joka ei pyörisi syömisen ympärillä. Tarvitsen vapauteni takaisin! Kävellessäni mietin, miten kävelisin, jotta kuluttaisin mahollisimman paljon kaloreita. Ja yritän valita aina tavan, joka kuluttaa eniten, ja ruoan, jossa on vähiten kaloreita. Olen tuomittu. Auttakaa mua ajattelemaan muuta tai olemaan ajattelematta!