7.25

Kamalan flunssainen olo, mutta onneksi sain pakolliset tehtyä sekä 200 x-hyppyä. En tiedä, jaksanko enää niin paljon tänään liikkuakkaan, jos tää flunssa tästä pahenee. Ainakin tänään vähennän, koska en ehkä liiku oikein yhtään. Ja halulan, että elimistö sitten kuluttaisi kaiken ilman liikuntaakin. On kyllä sittenkin pakko liikkua, kun mietin, että sitten liikkumisessa olisi taukoa sunnuntaihin asti, kun tulen tänne takaisin. Ihan pakko yrittää tehdä kaikki pakolliset! Ihana nälkä mahanpohjassa. Saman kokoinen aamupala kuin eilen olisi ihan kiva.

8.45

En aio liikkua tänään, ellei ole ihan tylsää, koska mun juhannus alkaa tästä, siis kesäloma. Yritän syödä sen verran täällä tänään ja huomenna, että elimistö kuluttaa kaiken syömäni energian. Toivottavasti niin menee ja olen kuluttanut tarpeeksi tällä viikolla. Painosta sen sitten huomaa.

21.10

Pakotin nyt itseni tekemään vielä joitain liikkeitä, koska olen ollut laiska tänään liikunnan suhteen. Kamalan heittelehtivä ja väsynyt olo, varmasti sen lääkkeen takia. Ajattelin pakata tavaroita jo nyt niin ainakin pääsee huomenna lähtemään heti yhdeltä ja onpahan nytkin tekemistä. Kun ajattelin yrittää valvoa ainakin yhteentoista. Voisi taas, jos jaksaisi lukea kirjaa tai lehdestä juttuja ja alleviivattuja kohtia.